5 مکان کثیف در آشپزخانه شما
آشپزخانه ممکن است قلب یک خانه باشد ، به همین دلیل معمولاً کثیف ترین مکان خانه است. آشفتگی آشکاری وجود دارد - مانند ظروف دست دوم ، کف چسبناک یا اجاق گاز. اما آیا مکان های دیگری وجود دارد که فراموش می کنید آنها را تمیز کنید؟ به این فکر کنید که چه چیزهایی روی پیشخوانها و قفسه های آشپزخانه قرار دارد - غذای نپخته نشده ، شسته نشده و خام ، کوله پشتی و کیف پول که همه جا روی زمین نشسته است - و اینکه چند بار دستگیره های یخچال و دستگیره های کابینت را لمس می کنیم. بیایید نگاهی به کثیف ترین مکان های آشپزخانه و نحوه تمیز نگه داشتن آنها بیندازیم.
01
از 09
دستگیره ها ، دسته ها و صفحه های لمسی
دستگیره مایکروویو
nwinter / E + / گتی ایماژ
هر وسیله ای در آشپزخانه شما دارای نوعی صفحه کنترل یا دسته است که هر بار استفاده می شود لمس می شود. همه این دستگیره ها ، دکمه ها یا صفحه های لمسی پس از تهیه غذای خام یا قبل از شستن دست ها استفاده می شود و خاک بدن و باکتری هایی مانند سالمونلا ، لیستریا ، E. coli ، به علاوه کپک و مخمر باقی می ماند. همه این ارگانیسم ها می توانند باعث ناراحتی های گوارشی شوند و حتی شما و خانواده تان را بسیار بیمار کنند.
کشش های کابینت آشپزخانه ، دستگیره های لوازم خانگی و صفحه کنترل باید پس از تهیه غذا یا روزانه ، با استفاده از یک دستمال ضد عفونی کننده یا تمیز کننده ضدعفونی کننده اسپری و پارچه یا حوله کاغذی تمیز.
02
از 09
فرو رفتن
فرو رفتن
آکسفورد / E + / گتی ایماژ
حتی اگر آب زیادی از سینک ظرفشویی آشپزخانه شما عبور می کند ، به احتمال زیاد میکروب هایی در کمین سطح زمین هستند ، به خصوص در شکاف هایی که سینک ظرفشویی به پیشخوان می پیوندد ، در اطراف تخلیه و درپوش های دفع زباله.
طبق بنیاد ملی بهداشت بین المللی (NSF) ، 45٪ از تمام غرقهای خانگی آزمایش شده دارای E. coli یا نوعی باکتری کلی فرم بودند.
سینک آشپزخانه باید بعد از هر بار تهیه غذا ، شستن ظرف ها یا حداقل یک بار در روز ضد عفونی شود و دستگیره ها و شیر آب و قسمت های پیشخوان نزدیک ظرفشویی را فراموش نکنید. هنگامی که غذاهای آلوده را شستشو می دهید ، آنها همه پاش ها را می گیرند.
از پاک کننده سینک ظرفشویی استفاده کنید که حاوی ماده ضدعفونی کننده و حوله تمیز یا دستمال های ضدعفونی کننده یکبار مصرف باشد.
03
از 09
اسفنج و پارچه های ظرف دار
ظروف اسفنجی
جاناتان گلبر / گتی ایماژ
در تلاش برای کاهش استفاده از حوله های کاغذی و تأثیر آنها بر محیط ، بسیاری از خانه ها از اسفنج سلولزی ، برس شستشوی ظرفشویی و حوله های پارچه ای استفاده می کنند. متأسفانه ، طبق مطالعه انجام شده توسط NSF ، حداقل 75 درصد از این اقلام دارای باکتری های کلی فرم (سالمونلا یا E.coli) هستند.
اگر از این محصولات استفاده می کنید ، باید بعد از هر جلسه آماده سازی غذا یا تمیز کردن غذا ، آنها را در آب گرم بشویید. برس تمیز کردن سینک و سبزیجات را می توان در ماشین ظرفشویی برای تمیز کردن کامل بعد از هر بار استفاده قرار داد.
04
از 09
یخچال
یخچال
شان مالیون / کتابخانه عکس / گتی ایماژ
ما قبلا بحث کردیم که چه چیزی می تواند در دسته های یخچال و صفحه لمسی کمین کند ، اما حتی با وجود دمای هوا ، برخی از باکتری های مضر در داخل یخچال شما رشد می کنند.
بیشتر میوه ها و سبزیجات اگر قبل از نگهداری شسته نشوند ، مدت بیشتری تازه می مانند. بنابراین ، داخل کشوی سبزیجات می روند ، که هنوز با باکتری ها و آفت کش ها پوشانده شده است. البته ، شما آنها را قبل از آماده سازی و خدمت به خانواده خود شسته اید ، اما باکتری ها و میکروب ها در کشوی ترد باقی مانده اند.
همین مورد در مورد گوشت خام که در یخچال نگهداری می شود اتفاق می افتد. نشت بسته بندی و مایعات در کشوها و در امتداد لبه های قفسه ها جمع می شوند. قبل از ورود به یخچال و فریزر ، حتی محصولات بسته بندی شده مانند شیر یا وان های کره بارها مورد استفاده و نگهداری قرار گرفته اند.
برای خلاص شدن از شر باکتری های کلی فرم ، و همچنین مخمر و کپک قابل تولید در آنجا ، ماهیانه کشوها یا قفسه های یخچال را بردارید و سطوح را با مواد شوینده ملایم و آب گرم یا گرم بشویید. با پارچه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید.
بین تمیز کردن کامل ، هر گونه نشت را پاک کرده و با یک دستمال ضدعفونی کننده سریع به سطوح داخلی پاک کنید.
و هنگامی که مشغول تمیز کردن ماهانه داخل یخچال هستید ، چند دقیقه وقت بگیرید تا قسمت بالای دستگاه را گردگیری کرده و پشت و زیر آن را نیز جارو برقی کنید. درپوش دریچه را بردارید تا سیم پیچ ها جارو برقی شود. گرد و غبار موجود بر روی سیم پیچ ها باعث می شود تا یخچال بیشتر برای خنک ماندن کار کند و با استفاده از انرژی بیشتر ، ذرات غذایی که در زیر آن پنهان می شوند آهن ربا حشرات هستند.
به 5 از 9 زیر ادامه دهید.
05
از 09
تخته های برش
تخته برش
ابدیت در یک لحظه / بانک تصویر / گتی ایماژ
تخته های برش ، به ویژه تخته های چوبی ، می توانند باکتری ها را در گوشه و کنارهای ریز قرار دهند که حتی پس از یکبار مصرف نیز ظاهر می شوند. داشتن حداقل دو تخته برش جداگانه مهم است: یکی برای میوه ها و سبزیجات و دیگری برای گوشت ها. این باعث کاهش آلودگی متقابل در هنگام تهیه غذا می شود.
هر تخته را بعد از هر بار استفاده با آب گرم و صابون بشویید و با آب گرم خوب بشویید. سپس با دستمال کاغذی یا حوله ظرف تمیز کاملا خشک کنید. تخته ها را خشک نگذارید زیرا باکتری ها محیطی گرم و مرطوب را دوست دارند. همچنین می توانید برای تمیزکاری کامل تخته های برش انتخاب کنید که می توانند درون ماشین ظرفشویی قرار بگیرند.
- ۹۹/۰۶/۲۳