برای داشتن Athlete's Foot نیازی نیست که یک ورزشکار باشید ، که باعث ایجاد تاول و خارش ، سوزش و سوزش بین انگشتان و کف پا می شود. در حالی که عفونت به طور جدی تهدید کننده زندگی نیست ، اما بسیار ناراحت کننده است. اگر شخصی در خانه شما Athlete's Foot دارد ، باید بدانید که چگونه لباسشویی را اداره کنید تا از سرایت آن به دیگران جلوگیری کند.
پای ورزشکار چیست؟
پای Athlete (tinea pedis) توسط قارچ ایجاد می شود. انسانهای آلوده اسپورهای قارچ تینیا را بر روی سطوح سخت مانند کف اتاق های رختکن و عرشه استخر می ریزند و به سرعت تکثیر می شوند. اسپورها همچنین می توانند روی جوراب ، کفش ، لباس تمیز مرطوب ، حوله ، فضای داخلی کیف ورزشی و لباس ورزشی از لباس های تک کشتی تا لباس فرم شاد بریزند. پوستی که در معرض رطوبت و گرمای بیش از حد قرار دارد ، مانند پا در کفش ، قارچ را به رشد ترغیب می کند .1
محققان موسسه بهداشت و بیوتکنولوژی در موسسه هوهنشتاین در بونیگهایم ، آلمان ، مطالعه ای را به اتمام رساندند که نشان می دهد جوراب های آلوده و سایر لباس ها می توانند قارچ ها را در یک سبد لباسشویی یا مانع ، به سایر منسوجات منتقل کنند. 1 اگر پارچه ها شسته نشوند آب گرم و ضد عفونی شده ، قارچ حتی می تواند در واشر زنده بماند و احتمال عفونت یا عفونت مجدد را ادامه دهد. عفونت قارچی پای این ورزشکار در صورت عدم درمان می تواند به دست ها و سایر قسمت های بدن گسترش یابد.
نمودار اجتناب از پای ورزشکار
صنوبر / J. R. Bee
نحوه جلوگیری از پخش شدن پای ورزشکار در لباسشویی
جوراب ، حوله و سایر لباس های در معرض آلوده را از سایر وسایل جدا کنید تا زمانی که قابل شستشو باشد. این را می توان با یک کیسه مش برای نگهداری لباس های شسته شده انجام داد ، که می تواند به داخل واشر ریخته شود تا با هر بار تمیز شود. اگر از سبد یا مانع پلاستیکی برای جدا کردن لباس های شسته شده در معرض قارچ استفاده می کنید ، آن را با محلول رقیق شده سفید کننده کلر و آب در حالی که هر بار داخل واشر است پاک کنید.
کیف و کوله پشتی های بدنسازی را به طور مرتب ضدعفونی کنید. اگر نمی توان آنها را در آب داغ شستشو داد ، از دستمال مرطوب ضدعفونی کننده یا پارچه آغشته به سفید کننده کلر رقیق شده و آب برای تمیز کردن کامل داخل آن استفاده کنید. قبل از استفاده مجدد اجازه دهید کاملاً خشک شود.
در صورت امکان کفش ها را پس از هر بار پوشیدن تمیز و ضد عفونی کنید. حداقل 24 ساعت بین پوشیدن زمان بگذارید تا کفش کاملا خشک شود.
برای لباسشویی های آلوده از آب گرم (140 درجه فارنهایت یا 60 درجه سانتیگراد) و شوینده منظم خود استفاده کنید. دمای پایین باعث از بین رفتن قارچ نمی شود و می تواند هاگ را با همان بار به پارچه های دیگر منتقل کند.
برای جوراب های نخی سفید می توانید از مواد سفید کننده کلر به همراه آب داغ برای ضد عفونی پارچه استفاده کنید.
برای جورابهای رنگی و لباسهایی که نمی توان آنها را در آب داغ شست وشو داد و نباید آنها را در معرض سفید کننده کلر قرار داد ، از روش ضدعفونی غیر کلر استفاده کنید.
برای جوراب های پشمی که در دمای بالا قابل شستشو نیستند ، با استفاده از ضد عفونی کننده غیر کلر و آب شستشو ضد عفونی کنید.
پارچه های ورزشکار را در معرض قارچ پا قرار دهید و در بالاترین درجه حرارت پیشنهادی در خشک کن خشک شود تا اطمینان حاصل شود که قارچ از بین رفته است.
پیروی از این مراحل با از بین بردن قارچ به پیشگیری از پای ورزشکار به دیگران در خانه کمک می کند. ضد عفونی پارچه های در معرض نیز باعث تسریع در درمان پای ورزشکار و جلوگیری از عفونت مجدد می شود.
- ۹۹/۰۸/۱۱