در آشپزخانه‌تان با خیالی آسوده آشپزی کنید

  • ۰
  • ۰

چگونه قارچ های شاخه گل را فریز کنیم
قارچ های شانترا قارچ های وحشی محبوب و جالب توجه هستند. آنها را می توان در وحشی های اوراسیا ، آمریکای شمالی و مرکزی و آفریقا یافت. متأسفانه قارچ های تازه چلچله ای 7-10 روز در یخچال دوام می آورند. برای اینکه بتوانید از قارچ های chanterelle خود در مدت زمان طولانی تری استفاده کنید ، بهتر است پس از پخت ، آنها را در فریزر نگهداری کنید. ابتدا پختن آنها به آنها کمک می کند تا عطر و طعم شگفت انگیز خود را حفظ کنند.
قارچ تازه یا سرخ شده را منجمد کنید
تصویری با عنوان Freeze Chanterelle Mushrooms مرحله 1
1
قارچ های شاخی خود را قبل از پختن تمیز کنید. به طور کلی ، قارچ ها آب را دوست ندارند و باید سعی کنید هنگام تمیز کردن آنها از آب استفاده نکنید. در عوض ، می توانید از یک پارچه خشک یا برس نرم برای پاک کردن خاک استفاده کنید. اگر این کار نکرد ، آنها را داخل یک شیر آب زیر شیر آب قرار دهید. برای کمک به از بین بردن آلودگی های لخته شده ، کولر را تکان دهید. بعد از تمیز کردن ، قارچ ها را روی یک حوله یا توری قرار دهید و بگذارید 24 ساعت خشک شوند. [1]
اگر لازم است قارچ خود را در آب بشویید ، از هر درجه حرارت راحت استفاده کنید.
از دستان خود برای شستشوی آلودگی قارچ ها در حالی که زیر شیر هستند استفاده کنید.
تصویری با عنوان Freeze Chanterelle Mushrooms مرحله 2
2
قارچ های تازه را در یک یخ منجمد کنید. قارچ های شاخک تازه خود را به قطعات کوچکتر و لقمه ای خرد کنید ، سپس قارچ های خرد شده را درون کیسه پلاستیکی فریزر قرار دهید. کیسه را با آب پر کنید تا تمام قارچ های داخل آن کاملا پوشانده شود. کیسه را ببندید و تا آنجا که ممکن است هوا را خارج کنید. کیسه قارچ را در فریزر قرار داده و اجازه دهید آب در یخ منجمد شود. [2]
وقتی می خواهید از قارچ استفاده کنید ، باید یخ را کاملاً ذوب کنید.
اگر قصد استفاده هم زمان از همه قارچ ها را ندارید ، آنها را به صورت دسته های کوچک منجمد کنید.


3
قارچ خود را قبل از یخ زدن در روغن یا کره تفت دهید تا بعداً به راحتی استفاده شود. قارچ های شاخی خود را به قطعات کوچکتر و به اندازه لقمه خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) روغن پخت و پز یا کره را در ماهیتابه با حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. پس از داغ شدن روغن یا کره ، قارچ های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. قارچ ها را سرخ کنید تا تمام آبی که آزاد می کنند کاملاً بخار شود. حرارت را کم کنید و یک نمک به قارچ ها بزنید. [3]
با خیال راحت از هر نوع روغن پخت و پز مورد نظر خود با قارچ خود استفاده کنید.
همچنین ، در صورت تمایل ، قبل از انجماد قارچ ها ، گیاهان و ادویه ها یا پیاز را اضافه کنید تا آنها را چاشنی کنید.
تفت دادن قارچ ها در کره یا روغن قبل از نگهداری در فریزر ، ذوب شدن آن قارچ های طعم دار را برای آماده سازی برای استفاده و قرار دادن مستقیم آنها در ظرفی که تهیه می کنید ، بسیار آسان می کند.
تصویری با عنوان Freeze Chanterelle Mushrooms مرحله 4
4
قارچ ها را قبل از انجماد در ظرف خشک سرخ کنید تا رطوبت آن گرفته شود. قارچ های شاخی خود را به قطعات کوچکتر و به اندازه لقمه خرد کنید. یک ماهیتابه را روی اجاق با حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. وقتی تابه داغ شد ، قارچ ها را در ماهیتابه بریزید و یک نمک بپاشید. اجازه دهید قارچ ها بپزند تا تمام آب آن تبخیر شود. [4]
آب تولید شده از خود قارچ ها حاصل می شود. شما می خواهید قبل از انجماد قارچ ، تمام آب آن خارج شود ، در غیر این صورت رطوبت به قارچ آسیب می رساند و طعم آن را تغییر می دهد.
سرخ کردن قارچ ها در ماهیتابه خشک اطمینان حاصل می کند که تمام رطوبت قبل از یخ زدگی از بین رفته است ، بنابراین سرما به آنها آسیب نمی رساند. همچنین باعث می شود تا قارچ ها طعم دار نشده باشند ، بنابراین می توانید به هر دستور غذایی که می خواهید هنگام آب شدن آن را تهیه کنید ، اضافه کنید.
تصویری با عنوان Freeze Chanterelle Mushrooms مرحله 5
5
قبل از قرار دادن قارچ در کیسه های فریزر اجازه دهید تا خنک شود. قارچ ها را از ماهیتابه برداشته و روی حوله یا توری خنک کننده مش قرار دهید. قارچ ها را کاملاً خنک کنید (از انگشتان خود استفاده کنید تا گرم بمانند). قارچ ها را به 1 یا چند کیسه فریزر منتقل کنید. کیسه را بسته و تا حد ممکن هوا را خارج کنید. کیسه قارچ را در فریزر قرار دهید. [5]
روش دیگر ، شما همچنین می توانید قارچ ها را در یک ظرف ذخیره سازی بدون فریزر منجمد کنید.
در صورت تمایل قارچ ها را به دسته های کوچکتر تقسیم کرده و در کیسه های فریزر جداگانه قرار دهید.
قارچ های شاخدار شما تا 6 ماه در فریزر دوام می آورند.

  • ۹۹/۰۶/۲۱
  • آشپزخانه ایرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی