در آشپزخانه‌تان با خیالی آسوده آشپزی کنید

  • ۰
  • ۰

ما می دانیم که شما آنجا بوده اید: در طول ماه های گرم ، پنکه میز قابل اعتماد خود را بیرون آورده و در فصل خنک کننده ، در صورت عدم نیاز ، در پشت کمد ، زیر شیروانی یا قفسه زیرزمین ذخیره می کنید. اما وقتی دوباره آن را بیرون بیاورید ، مرکز اصلی آن فاز است - فضای داخلی آن غبار و پرز است. روشن کردن دستگاه غیرممکن است ، مگر اینکه بخواهید فضای خود را با هفته ها انباشت پر کنید.

همین نتیجه بعد از ماهها استفاده بیش از حد نیز اتفاق می افتد. برای خنک نگه داشتن شما ، فن نوسان می کند و تمام ذرات عطسه آور (و آسیب رساندن به دستگاه) را در طول راه به دام می اندازد. همه اینها به این معنی است که تمیز کردن منظم پنکه میز برای حفظ خانه بدون گرد و غبار مهم است - و برای حفظ پایه اصلی تابستان به بهترین شکل ممکن.

مرتبط: 10 نکته در مورد تعمیر و نگهداری جاروبرقی تغییر دهنده زندگی

اما تمیز کردن کار شما به آسانی سمپاشی و پاک کردن آن هر چند وقت یکبار نیست. Melissa Maker ، بنیانگذار Clean My Space می گوید: برای از بین بردن یک فن ، ابتدا آن را از برق جدا کرده و جدا کنید. محافظ سیم که تیغه ها را می پوشاند دارای نیمه جلو و عقب است. محافظ جلو را برداشته و درپوش مرکز تیغه را باز کنید. تیغه را بکشید و سپس محافظ عقب را بگیرید.

تیغه و محافظ ها را با اتصال برس وکیوم کنید ، سپس تمام قطعات جدا شده را در صابون ظرف و آب گرم خیس کرده و بشویید. (اگر محافظ ها تکان نخوردند ، قسمت های داخل آن را با هوای فشرده اسپری کنید.) سیم و پایه را با یک پارچه میکروفیبر مرطوب پاک کنید. بگذارید همه چیز به مدت 24 ساعت خشک شود. آن قطعات را دوباره جمع کنید - و بگذارید پاره شود.

  • ۹۹/۰۶/۱۶
  • آشپزخانه ایرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی