چگونه اجاق گاز خود را با محصولات تمیزکننده خریداری شده در فروشگاه تمیز کنید
همه چیز را از اجاق گاز خود جدا کنید - قفسه ها ، سنگ پیتزا ، دماسنج و ...
روزنامه ها یا حوله های کاغذی را روی زمین زیر اجاق گاز خود بگذارید.
دستکش و عینک ایمنی خود را بزنید. تمیزکننده اجاق را داخل قسمت داخلی فر بپاشید ، پشت ، کناره ها ، پایین ، بالا ، در ، گوشه ها و شکاف ها را بپوشانید. اگر اجاق برقی دارید ، بر روی عناصر گرمایش اسپری نکنید. در عوض ، به راحتی آنها را بلند کرده و از زیر اسپری کنید. اگر اجاق گاز دارید ، محل پاشش گاز را اسپری نکنید. پس از اتمام کار اجاق را ببندید.
اجازه دهید اسپری برای مدت زمان ذکر شده روی برچسب بماند (بیشتر پاک کننده ها به 20 تا 30 دقیقه زمان نیاز دارند).
در این فاصله ، قفسه های اجاق خود را بیرون ببرید ، آنها را با پاک کننده اسپری کنید و آنها را در یک کیسه زباله بزرگ پلاستیکی قرار دهید. در بالا را ببندید یا بپیچانید. قفسه ها را برای مدت زمان ذکر شده در برچسب تمیز کردن ، در کیسه بگذارید.
پس از گذشت زمان مناسب ، یک پارچه پارچه ای مرطوب برداشته ، فر را باز کرده و تمام سطوح را پاک کنید. اگر لکه های اضافی وجود دارد ، از یک پوکه تمیز کننده مرطوب ، اسفنج میکروفیبر یا ابزار ساینده دیگر برای از بین بردن همه آلودگی ها استفاده کنید. حتماً هر ترک و شکافی را بزنید تا هیچ اثری از خاک یا پاک کننده را پشت سر نگذارید.
قفسه ها را از کیسه خارج کنید و آنها را با آب گرم و صابون در سینک ظرفشویی خود بشویید. دوباره ، در صورت نیاز ، روی تکه های پوسته پوسته شده ، از پوکه ، اسفنج یا ابزار ساینده استفاده کنید. قفسه های خشک را خشک کنید و دوباره آنها را درون فر قرار دهید.
کار شما تمام شد!
چگونه فر خود را با جوش شیرین و سرکه تمیز کنیم
همه چیز را از اجاق گاز خود جدا کنید - قفسه ها ، سنگ پیتزا ، دماسنج و ...
روزنامه ها یا حوله های کاغذی را روی زمین زیر اجاق گاز خود بگذارید.
یک کاسه کوچک بگیرید و یک 1/2 فنجان جوش شیرین را با 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید. این نسبت را تا زمانی که یک خمیر قابل پخش پیدا کنید ، تغییر دهید.
دستکش های خود را بپوشید و با استفاده از انگشتان خود خمیر را داخل قسمت داخلی اجاق گاز پخش کنید ، پشت ، کناره ها ، پایین ، بالا ، در ، گوشه ها و شکاف ها را بپوشانید. اگر اجاق برقی دارید ، عناصر گرم کننده را خمیر نکنید. اگر اجاق گاز دارید ، خمیر را در محل گاز قرار ندهید. پس از اتمام کار اجاق را ببندید.
اجازه دهید رب 10 تا 12 ساعت یا یک شب بماند.
در این فاصله ، قفسه ها را در سینک آشپزخانه خود قرار دهید (یا در حمام ، اگر قفسه های خیلی بزرگ دیگری دارید). روی قفسه های خود جوش شیرین بپاشید و سپس روی آن سرکه بریزید. این ترکیب کف خواهد شد. وقتی کف کف متوقف شد ، سینک ظرفشویی یا وان خود را وصل کنید و آب داغ را تا زمانی که قفسه ها کاملاً پوشانده شود ، اجرا کنید.
به قفسه ها اجازه دهید 10 تا 12 ساعت یا یک شب بمانند.
پس از 10 - 12 ساعت ، دستکش های خود را دوباره بپوشید و یک پارچه پارچه ای مرطوب بردارید ، فر را باز کنید و تمام سطوح را پاک کنید. اگر لکه های اضافی وجود دارد ، از یک پوکه تمیز کننده مرطوب ، اسفنج میکروفیبر یا ابزار ساینده دیگر برای از بین بردن همه آلودگی ها استفاده کنید.
اگر تکه های رب وجود دارد که به راحتی از بین نمی روند ، مقداری سرکه را در یک بطری اسپری بریزید و آن را روی تکه ها بپاشید. سرکه با جوش شیرین و کف واکنش نشان خواهد داد. دوباره پارچه مرطوب خود را برداشته و تمام کف را پاک کنید.
قفسه ها را از آب خارج کرده و با یک پارچه پارچه ای مالش دهید تا تمام چربی و مواد زائد از بین برود. از اسفنج میکروفایبر یا میکروفایبر در هر نقطه لک استفاده کنید.
قفسه های خشک را خشک کنید و دوباره آنها را درون فر قرار دهید.
کار شما تمام شد!
- ۹۹/۰۶/۱۰